Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος «έχρισε» επόμενο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη (VD)

Στην Αγία Παρασκευή χθες (11/3/2023) ο Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού/Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ «έχρισε» επόμενο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Μετά από περπάτημα περίπου 5 χλμ. στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής (εξού και η αθλητική περιβολή), οι δύο αυτοδιοικητικοί βρέθηκαν μπροστά στο χώρο που θα δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο στη συνοικία των Πευκακίων. Εκεί ο κ. Κωνσταντακάτος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της «Αγίας Παρασκευής μια γενιά μπροστά», κ. Μουστόγιαννη.

Στην πρώτη παρουσία του εκεί ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ είπε χαρακτηριστικά: «νυν και επόμενος δήμαρχος περπατάμε όλη την Αγία Παρασκευή, έχουμε κάνει ήδη πάνω από 4-5 χλμ.. Ο Αλέξανδρος έχει πολύ όρεξη για δουλειά, αξίζει να τον εμπιστευτείτε, είναι εξαιρετικός φίλος, εξαιρετικό παιδί».

Επίσης με πρωτοβουλία και επιμονή του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη βγήκε και η είδηση για το έργο που έχει αναλάβει ο ΣΠΑΥ να κάνει στα Πευκάκια, δηλαδή το πάρκο στην οδό Ησιόδου. Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάτο τέλος Μαΐου θα έχει μπει ο εργολάβος να δουλέψει.

Ο κ. Μουστόγιαννης τον ευχαρίστησε για την στήριξη και τα καλά του λόγια και τον χαιρέτησε λέγοντας ότι «από τον Οκτώβριο θα συνεργαστούμε αλλιώς».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων