Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τη μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σε μια σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη», ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, εξ’ ονόματος του Δήμου, τίμησε τη μνήμη και τη θυσία του Ήρωα Παλληκαρίδη στον αγώνα των Ελληνοκυπρίων 1955-1959.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ανήμερα της συμπλήρωσης των 66 χρόνων από τον απαγχονισμό του Ελληνοκύπριου Ήρωα (13 Μαρτίου 1957) κατέθεσε στεφάνη στην προτομή του, ενώ τρισάγιο έψαλλε ο πατέρας Αθανάσιος από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, οι Αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Μαλάμος, Βασίλης Σάρκουλας, Νίκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Αλέκος Κοντόπουλος, Γιάννης Δερματάς, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θοδωρής Μπουρλιάσκος, ενώ εκ μέρους των Κυπρίων, το παρών έδωσε η κα. Σοφία Παπανικολάου και ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταύρος Χαραλάμπους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων