Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου για την οστεοπόρωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, εκδήλωση με θέμα: «Η επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην οστεοπενία-οστεοπόρωση».

Οι ομιλτές της εκδήλωσης, Dr. Σήλια Ματθαίου, κα. Φρόσω Πατσού και ο Dr. Ιωάννης Αργυρός είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το θέμα, ο καθένας από τη δική του οπτική και να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων.

Παράλληλα,  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής, μέσω του Προέδρου του, κ. Σπύρου Παπασπύρου προσέφερε σε 6 τυχερούς συνδημότες μας 3 δωρεάν προγράμματα ενηλίκων και 3 δωρεάν προγράμματα για παιδιά εφ’ όρου ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Κεχρής , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Ευμορφία (Έφη) Καψοκεφάλου, οΑντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Αργυρός, Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού κ. Διονύσιος Λέκκας, ο κ. Νικόλαος Ζόμπολας / Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Υπ. Βουλευτής Βορ. Τομέα ΝΔ, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» κ. Γιάννης Δερματάς & Δ/ντης 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) κ. Νικόλαος Παναγόπουλος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λογοθέτης / Δ/ντής 7ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής, ο Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Στέφανος Καπέλας και Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, η κ. Μάνια Βλαχογιάννη Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, ηκ. Γιάννα Αναστασιάδου Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων