ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφουν τα σκαπτικά στο χώρο του Δημαρχείου και ξεκινά άμεσα το έργο

Επίσκεψη της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ στο εργοτάξιο της εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. στο Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής (21/3/22). Η κ. Ρομοσιού με το πορτοκαλί γιλέκο.

Γράφει η Λένα Μαρκή

Τη στιγμή που όλη η πόλη αγωνιά για το μέλλον του υπό κατασκευή νέου δημαρχιακού μεγάρου, το aparaskevi-images.gr προσκομίζει ευχάριστες αποκλειστικές ειδήσεις. Όπως σας είχαμε ενημερώσει παρακολουθούμε διαρκώς τα τεκτενόμενα του εν λόγω έργου και έχουμε αποτελέσματα απευθείας από την πηγή.

Μετά από προσωπική επικοινωνία με την εργοταξιάρχη Μηχανικό του έργου κα Αναστασία Ρομοσιού της αναδόχου εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ, ενημερωθήκαμε ότι αύριο Τετάρτη 15/3/2023 θα μεταφερθούν στο χώρο τα σκαπτικά μηχανήματα και τις επόμενες ημέρες (Πέμπτη με Παρασκευή) θα επανεκκινήσουν οι εργασίες.

Πρόκειται για μία είδηση που μας χαροποίησε μετά τα όσα δυσοίωνα ακούγονταν στην πόλη.

Μείνετε μαζί μας για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων