Έσωσε τον βαθμό η «Σάντα», 2-2 με ΑΟΑΝ

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι χαμένο μέχρι ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωσή του, η Αγία Παρασκευή κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει τον βαθμό απέναντι στον ΑΟΑΝ, διαμορφώνοντας το «χορταστικό» 2-2.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με εξ επαφής προσπάθεια του Μελισσόπουλου έπειτα από απόκρουση του Αραμπατζή σε προσπάθεια του Χύσι (0-1), ενώ στο 54′ ο Νοκάι με σουτ και χάρη σε ευνοϊκές κόντρες στα σώματα σημείωσε το 0-2. Στο 77′ ο Κραψίτης μείωσε με χτύπημα φάουλ σε 1-2 και πέντε λεπτά μετά ο Χατζίου κέρδισε πέναλτι από τον Αλεξάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουτσικάρης για το τελικό 2-2.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε ένταση στον… δρόμο προς τα αποδυτήρια, με συνέπεια να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα ο Χύσι.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Παπαδόπουλος (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Κασνέτση (55′ Σταμούλης), Καλογεράς (61′ Κωτσάκης), Δακτυλίδης (55′ Λαμπίδης), Κατσέρης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Πλουσής, Πιθαρούλης, Νοκάι (68′ Αλεξάκης), Χύσι, Φουκαράκης, Κίτος, Μελισσόπουλος, Μηνάς.

Πηγή:soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων