Η Λαική Συσπείρωση αιτείται την μετάθεση κατά δύο ώρες της έναρξης του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος  (ΟΓΕ) Αγίας Παρασκευής καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη σήμερα Τετάρτη 15 Μάρτη 2023, στις 7μμ στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Η Διοίκηση του Δήμου και οι Παρατάξεις αναφέρθηκαν στο τραγικό γεγονός με ανακοινώσεις ”θλιψης και συμπαράστασης” χωρίς καμμιά αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης και των προηγούμενων, χωρίς κουβέντα για τις πολιτικές που βάζουν τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας. 

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ Αγίας Παρασκευής αιτείται την μετάθεση κατά δύο ώρες της έναρξης του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ώρα.

Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζικό παρών.

Ανδρέας Γκιζιώτης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων