Χειροπέδες σε 44χρονο ημεδαπό που διέπραττε ληστείες από φαρμακεία σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού … έπεσε το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαρτίου 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ’ εξακολούθηση,κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως και 14 Μαρτίου, όπως διαπιστώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Παπάγου – Χολαργού, διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία στην περιοχή του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, κατά τις οποίες, φορώντας κράνος και με την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσε χρήματα από το ταμείο των φαρμακείων.

Κατόπιν συνδυαστικής αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 44χρονο ως δράστη των παραπάνω ληστειών. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συστήθηκε ομάδα αστυνομικών της εν λόγω υπηρεσίας, οι οποίοι προέβησαν άμεσα σε αναζητήσεις και εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην περιοχή του Χολαργού.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών, με τον ίδιο ρουχισμό και κράνος και την ίδια μέθοδο, σε φαρμακεία και μία περίπτωση διάρρηξης-κλοπής από καφετέρια, απ’ όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικά είδη, σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το μαχαίρι, ο ρουχισμός και το κράνος που έφερε κατά την εγκληματική του δραστηριότητα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων