Καμία απάντηση στα ερωτήματά μας – Συνεχίζουμε με προτάσεις

Ο απόλυτος ευτελισμός του Δημοτικού Συμβουλίου στην χθεσινή συνεδρίαση, στην ώρα των δηλώσεων-ερωτήσεων. Για πολλοστή φορά ο δήμαρχος δεν απάντησε στις ερωτήσεις του επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργου Οικονόμου:

1. Για την ” παράνομη” πινακίδα της πλατείας (Ποιος την έβαλε, πότε, ποιος έδωσε έγκριση και ποιος εισπράττει, αφού δεν πατάει σε καμία σύμβαση)

2.Για τους βανδαλισμούς των σχολείων και την φύλαξη (αδιαφορούν για την ασφάλεια των παιδιών)

3. Για τα στοιχεία πιστοποιήσεων των παιδικών χαρών. (Εκκρεμεί 4 μήνες έγγραφο ερώτημά μας . Ομοίως αφορά στην ασφάλεια των παιδιών)

Όχι ότι απάντησαν επαρκώς για τα υπόλοιπα.

  • Για την ντροπή της μίσθωσης του ακινήτου του ΜΤΣ (που το πληρώνουμε εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν κάνουμε τίποτε για την αξιοποίησή του), πήραμε πάλι μια απλή υπόσχεση. (Οι δημοτικές παρατάξεις παραμένουν άστεγες και κάποιες υπηρεσίες του Δήμου στριμωγμένες)
  • Για το νέο Δημαρχείο και τις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου που τις ανέλαβε προσωπικά ο δήμαρχος χωρίς αποφάσεις συλλογικών οργάνων, άλλα αντί άλλων. Σύγχυση ως συνήθως και προσωπικές επιθέσεις. Προσπάθειες συμψηφισμού με προηγούμενες διοικήσεις.
  • Για το αμαξοστάσιο του Δήμου τίποτε. Και εδώ αναφορές στο παρελθόν και στις ευθύνες των προηγούμενων. Καμία προοπτική. Πάντα φταίνε οι άλλοι!!! Χρειάστηκε η ερώτηση του Γιώργου Οικονόμου για να αναγκαστούν να αποκαλύψουν ότι, λόγω έργων κατασκευής πεζοδρομίων του Δήμου Χαλανδρίου, θα “χάσουμε” ένα μέρος της έκτασης που το είχαμε οικειοποιηθεί για την στάθμευση των οχημάτων της καθαριότητας!!!

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άλλο προηγούμενο τέτοιας κακοδιοίκησης στον Δήμο μας. Οι δημότες τον Οκτώβριο θα κρίνουν και θα βάλουν ένα οριστικό τέλος σ’ αυτό που βιώνουμε, στην αλαζονεία και στην αδιαφορία για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η αδυναμία του δημάρχου να απαντήσει στα «δύσκολα» ερωτήματα. Η πλήρης απαξίωση και η απογοήτευση επί της διαδικασίας των ερωτήσεων στην αρχή του δημοτικού συμβουλίου,  δεν αφήνει καμία ελπίδα να λάβουμε ουσιαστικές απαντήσεις για όσα ταλανίζουν την πόλη μας. Για αυτό, εμείς συνεχίζουμε με προτάσεις και με την παρουσίαση του Πρόγραμματός μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων