Αγία Παρασκευή: Δύο μήνες αήττητη μακριά από την έδρα της!

Ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ «τρέχει» το τελευταίο δίμηνο η Αγία Παρασκευή στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, το οποίο ομολογουμένως προκαλεί αίσθηση, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα, η «Σάντα» έχει να χάσει μακριά από την έδρα της από τις 15 Ιανουαρίου, όταν για την 9η αγωνιστική γνώριζε την ήττα με σκορ 1-0 στο Μοσχάτο από την τοπική ΑΕΜ. Έκτοτε, μετρά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες στους οποίους έπαιξε ως φιλοξενούμενη, με τα τρία από αυτά τα θετικά αποτελέσματα να έχουν επιτευχθεί στην Κρήτη. Την προσεχή Κυριακή (19/3) θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος φιλοδοξεί από την πλευρά του να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του και να διατηρηθεί σε ανοδική τροχιά. Αναλυτικά το αήττητο σερί της Αγ. Παρασκευής στα εκτός έδρας παιχνίδια του τελευταίου διμήνου:

11η αγωνιστική (29/1/2023): ΑΟ Τυμπακίου-Αγία Παρασκευή 0-1

13η αγωνιστική (15/2/2023): Αλμυρός-Αγία Παρασκευή 1-1

15η αγωνιστική (19/2/2023): Γιούχτας-Αγία Παρασκευή 0-0

16η αγωνιστική (26/2/2023): Κερατσίνι-Αγία Παρασκευή 0-0

18η αγωνιστική (11/3/2023): Άγιος Ιερόθεος-Αγία Παρασκευή 0-5

Πηγή:soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων