«Νίκη των Πολιτών»: Να σεβαστεί τον θεσμικό του ρόλο ο Γ.Γ. του Δήμου, κ. Χάρχαρος

Ο καινούργιος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγ. Παρασκευής στην πρώτη παρουσία του σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε να επιτεθεί σε παρελθούσα Δημοτική αρχή.

Θεωρούμε ότι η θέση του Γ.Γ. απαιτεί υψηλού επιπέδου γνώση των διοικητικών διαδικασιών την οποία οφείλει να αναδεικνύει στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Ο ρόλος του, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, είναι να επεξηγεί και να απαντά βοηθητικά στην παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη του.

Εάν πρόκειται στις επιθέσεις σε μέλη του Δ.Σ, στα ψεύδη και στις αγένειες του κ. Ζορμπά, να δυναμιτίζει το κλίμα με το δικό του στυλ και ο κ. Γενικός προβλέπουμε κακές συνεδριάσεις.

Το απευχόμαστε και καλούμε το Προεδρείο του Δημ. Συμβουλίου να αποτρέψει επανάληψη παρόμοιου γεγονότος.

20 Μαρτίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

“Νίκη των Πολιτών”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων