Οι Θέσεις-απόψεις του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Τσιαμπά στη συνέλευση των Πευκακίων

Τη Κυριακή 19/3/2022 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 9ου Δημοτικού, η γεν. συνέλευση του συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση»

Στη συνέλευση εκτός των πεπραγμένων του 2022 έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής και κλήθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν επί αυτών. (Κυκλοφοριακή μελέτη, ΣΒΑΚ, Αθλητικό Κέντρο, Ασφαλτοστρώσεις, Πλατείες, Παιδικές χαρές, Διανοίξεις οδών, Φωτισμός κλπ)

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Τσιαμπάς πήρε ξεκάθαρες θέσεις για κάθε πρόβλημα, με προτάσεις ρεαλιστικές μακριά από λαϊκισμούς, προτάσεις που στηρίζονται στο ρεαλισμό, στην εμπειρία του ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, στην συνεργασία με τους φορείς της πόλης, στη συναίνεση με τις Δημοτικές Παρατάξεις.

Στόχος του, ανέφερε, είναι να υλοποιήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την πόλη, με σωστή οργάνωση, και αποφασιστικότητα, για να γυρίσει σελίδα η πόλη και να αναβαθμίσουμε, επιτέλους, την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Οραματιζόμαστε την Αγία Παρασκευή του μέλλοντος και σχεδιάζουμε μια διαφορετική Αγία Παρασκευή, την Αγία Παρασκευή για όλους τους δημότες, τόνισε.

Γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων