Ο Όμιλος Αγίας Παρασκευής έκοψε την πίτα του σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για το μέλλον του! (pics+vid)

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή υπήρξε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του ομίλου Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 5 Μαρτίου, τόσο σε αθρόα προέλευση, όσο και σε υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης από τοπικούς και αθλητικούς παράγοντες, καθώς και από μέλη και αθλητές του ομίλου και των οικογενειών τους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα αδικοχαμένα θύματα της νέας γενιάς στα Τέμπη.


Τον πρόεδρο του ομίλου κύριο Γιάννη Σερκεδακη τίμησαν για την πολυετή σημαντική και τεράστια συμβολή του στην καθιέρωση και διάδοση του αθλήματος από τη μία νέα γενιά  στην άλλη. Συγκεκριμένα μηνύματα έστειλαν:

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης:

“Αγαπητέ κύριε Σερκεδάκη,

Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου σας. Ένεκα των ημερών ήταν αδύνατη η δια ζώσης παρουσία μου. Στέκομαι στην πλούσια δραστηριότητα του Ομίλου σας. Μέσα από τη δράση και το πάθος σας για τον αθλητισμό, έχετε καταφέρει να κερδίσετε την τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας άμεσα στην ανάπτυξη της αθλητικής μας οικογένειας.

Με την ίδια φιλοσοφία δουλεύουμε σταθερά την τελευταία τετραετία στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Με προσήλωση κι αίσθημα ευθύνης, προχωράμε σε μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν το αθλητικό τοπίο και νοικοκυρεύουν το αθλητικό μας οικοδόμημα. Πολλά συγχαρητήρια στους διακριθέντες του μεγάλου Τουρνουά Weekend Tour by HEAD #1. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά, ευλογία και πολλές επιτυχίες!

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Αυγενάκης
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού”


Ο πρόεδρος του ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κύριος Χάρης Μέγας:

“Αγαπητέ Πρόεδρε ,μέλη του ΔΣ και μέλη του ιστορικού Σωματείου σας

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έλαβα την τιμητική πρόσκληση σας ως Πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ως μέλος του ΔΣ της ΕΦΟΑ για να παρευρεθώ στην κοπή πίτας του ιστορικού Σωματείου σας την ερχόμενη Κυριακή. Ελπίζω να καταφέρω να είμαι κοντά σας στην όμορφη γιορτή σας.

Επιθυμώ να σας συγχαρώ κατ αρχή για την πολυσήμαντη και πολύπλευρη δραστηριότητα του Σωματείου σας που έχει κάνει πολύ αισθητή την  παρουσία του στο άθλημα μας αλλά και στην κοινωνία .Μέσα από την δραστηριότητα σας αυτή πολλά παιδιά και νέοι αγάπησαν το Σωματείο σας και τον αθλητισμό γενικότερα αλλά  και μέσα από τα «φυτώρια» σας αναδεικνύονται σημαντικοί  αθλητές  που δοξάζουν την Ομάδα σας αλλά και τα εθνικά μας χρώματα.

Η ιστορία του σωματείου σας καταλαμβάνει μια σημαντική σελίδα της αθλητικής ιστορίας μας και θα πρέπει να αισθάνεστε  υπερήφανοι για το Σωματείο σας ,είμαι δε βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να τιμάτε  την ιστορία σας με πνεύμα που αρμόζει στα αθλητικά και πολιτιστικά ιδεώδη της ομάδας που αγαπάτε και της πατρίδας μας.

Με την σκέψη ότι διαχρονικά ο αθλητισμός συμβολίζει τη συναδέλφωση, την κατανόηση και αντιπροσωπεύει το όραμα του ανθρώπου να κατακτά υψηλούς στόχους, μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς από τα μέλη του ΔΣ μας , τα μέλη μας και την αθλητική μας Ομάδα, ευχόμενος για το νέο έτος υγεία και πολλές επιτυχίες!

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΧΑΡΗΣ ΜΕΓΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΦΟΑ”


Ο αντιπρόεδρος ΣΤ’ ένωσης όμιλων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και πρόεδρος της ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ, Παναγιωτης Θεοδωροπουλος:

“Αγαπητέ πρόεδρε κ. Σερκεδάκη

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στην γιορτή του Σωματείου σας, όπου, δυστυχώς,  αδυνατώ να παρίσταμαι.

Παρακολουθώ όμως τις δραστηριότητες του Σωματείου και τις επιτυχίες των αθλητών και  αθλητριών σας και χαίρομαι για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή σας.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Αντιπρόεδρος ΣΤ΄ Ενώσεως
Πρόεδρος ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ”


Ο πρόεδρος του Ηράκλειο όμιλου Αντισφαίρισης (Κρήτης), κος Δελάκης Μιχάλης:

“Αγαπητέ φίλε, πρόεδρε Γιάννη Σερκεδάκη,

Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδειών ΗΡΑΚΛΕΙΟ ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου σας και την βράβευση των αθλητών σας.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας για μια γόνιμη δημιουργική και αποτελεσματική χρονιά είναι δίπλα σας όσο και η εκτίμηση μας για τον ξεχωριστό ‘Όμιλο Τένις της Αγίας Παρασκευής.

Είμαστε μαζί σας , στην προσπάθειά σας, για αναβάθμιση και επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεών , σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, ώστε να αξιοποιηθεί η προπονητική και οργανωτική τεχνογνωσία που για τόσα χρόνια αναπτύσσεται στο σωματείο σας.

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά στους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές, τα μέλη και την Διοίκηση του Ομίλου σας. Οι αγώνες για την ανάπτυξη του ελληνικού τένις είναι κοινοί και εμείς όπως και εσείς προσβλέπουμε στην ακόμη περισσότερη διάκριση των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στις διεθνείς αναμετρήσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για το Η ΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
Ο πρόεδρος Δελάκης Μιχάλης”


Ο πρόεδρος του ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας κύριος Πέτρος Τσιάρας:

“Αγαπητέ Γιάννη,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας  του Συλλόγου σας.

Γνωρίζω ότι έχετε αναδείξει  τον σύλλογο σας,  σε  ένα ν από τους αξιολογότερους συλλόγους Τένις της Ομοσπονδίας μας , με πλούσια δραστηριότητα , με πολλούς αθλητές αλλά και με πάρα πολλές επιτυχίες.

Εύχομαι, σε  εσένα και σε όλα τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου υγεία , κουράγιο και δύναμη  για να ανταποκριθείτε στο έργο σας , Καλές επιτυχίες στου αθλητές σας  και το νέο έτος το 2023 να είναι ακόμα καλύτερο.

Φιλικά
Πέτρος Τσιάρας”


Ο πρόεδρος του ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης Ηλίας Βασιλούδης:

“Αγαπητέ πρόεδρε ευχαριστώ για την πρόσκληση. Εύχομαι ο όμιλός σας να έχει πάντα επιτυχίες και προσωπικά εσύ να συνεχίσεις το δημιουργικό σου έργο στο τένις με τις καινοτόμες προτάσεις σου και τις καίριες επισημάνσεις σου!

Ηλ. Bασιλούδης, Πρόεδρος OA Ξάνθης”


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κύριος Σταύρος Δούβης:

“Φίλε Γιάννη,

Βρίσκομαι εκτός Αθηνών και δεν θα είμαι παρών όπως θα ήθελα στην κοπή της πίτας του ομίλου σας. Γνωρίζω τις προσπάθειες που κάνεις για το καλό του τένις, όπως όλοι που αγαπάμε αυτό το άθλημα. Εύχομαι τα καλύτερα για το δραστήριο όμιλό σας.

Με εκτίμηση,
Σταύρος Δούβης
Πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού


Επιστολή από τον Κυριο Κωνσταντινο Γουργουλη, Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αγίας Παρασκευής, Πρώην αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Σερκεδάκη Ιωάννη που με προσκάλεσε στην κοπή πίτας του συλλόγου.

Η πορεία και οι επιτυχίες του συλλόγου τόσο στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος αλλά και στην ανάδειξη αθλητών είναι αναγνωρισμένη πανελλαδικά. Ο πρόεδρος αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στα αθλητικά δρόμενα της πόλης μας και όχι μονο. Ο δήμος μας οφείλει να συμβάλει με ένα μακροχρόνιο σχέδιο (σε βαθος 30ετιας) στην δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και για την αντισφαίριση που δυστυχώς λείπουν από την πόλη μας.

Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά στον Όμιλο με επιτυχίες.! και να μας κάνει πάντα υπερήφανους!

Γουργούλης Κωνσταντίνος
Πρώην αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ και πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αγίας Παρασκευής.”


Ξεχωριστή αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις της οικογένειας των πρωταθλητών μας Σαπφούς και Στεφάνου Σακελλαρίδη:

“Έχετε τις θερμότερες ευχές μας με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του συλλόγου όλων μας Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Τα χρόνια περνάνε και ο σύλλογος συνεχίζει να προσφέρει τένις για όλους και να μεγαλώνει όπως μεγαλώνει και το άθλημα του τένις στην Ελλάδα. Ένα μπράβο και στον Πρόεδρο του, τον Γιάννη Σερκεδάκη που παραμένει στυλοβάτης με διαρκή τενιστικά ιδανικά. Του ευχόμαστε να βλέπει, και ο ίδιος και εμείς μαζί του, την βελτίωση του τένις στο σύλλογο και γενικά στην Ελλάδα όπως χρόνια τώρα το νιώθει και το οραματίζεται παραμένοντας πιστός στις προσπάθειες του.

Έχετε τα χαιρετίσματα από όλη την οικογένεια μας από μακριά όπου βρισκόμαστε σε διεθνείς αγώνες των παιδιών μας.

Φιλικά, οικογένεια Σακελλαρίδη (Ρωξάνα, Γιάννης, Μιχάλης, Σαπφώ, Στέφανος, Δημήτρης)”


Μήνυμα Βασίλη Σάρκουλα, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών:

“Εκ μερους του Δημάρχου μας Βασίλη Ζορμπα , εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου στον Όμιλο αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του ομίλου καθώς επίσης και σε όλο το Δ.Σ του συλλόγου. Ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια στον πρόεδρο τον Γιάννη Σερκεδακη ο οποιος έχει αφιερώσει τη ζωή του για να έρθουν οι επιτυχίες αυτές. Ειμαστε περηφανοι που η πόλη μας έχει συλλόγους όπως ο όμιλος αντισφαίρισης!

Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε πάντα δίπλα στον αθλητισμό της πόλης βελτιώνοντας συνεχώς τις υποδομές αλλά δημιουργώντας και νέες. Το κολυμβητήριο που επιτέλους ξεκινάει η κατασκευή του, είναι η κορωνίδα των κατασκευών, αλλά στο άμεσο μέλλον θα σχεδιαστεί η κατασκευή και τουλάχιστον 4 γηπέδων τένις.

Καλή επιτυχία και υγεία στους αθλητές!

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βραβεύσω αθλητές σας!
Βασίλης Σάρκουλας

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους Νικητές του τουρνουά και τις απονομές έκαναν οι κάτωθι παρευρισκόμενοι:


Οι υποψήφιοι: Μανιατογιάννης Ξένος (δήμαρχος Βριλησσίων, υποψήφιος βουλευτής Κιν.αλ.), Σταθόπουλος Ιωάννης (πρώην δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής), Οικονόμου Γιώργος (υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης «νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή»), Διακογιάννης Πέτρος (δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος με την παράταξη «αλλάζουμε»), Τσιαμπάς Κωνσταντίνος (Επικεφαλής της παράταξης “όραμα”, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής).


Ρώμας Χάρης (αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού περιφέρειας Αττικής, υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου) απονέμει στο νικητή της κατηγορίας R1 1η θέση, κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη.


Μανιατογιάννης Ξενος
 (Δημαρχος Βριλησσιων), Κεφαλογιάννη Λουκία (αντιπεριφερειάρχης Αττικής), Ρώμας Χάρης (αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού περιφέρειας Αττικής, υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου), Λίτσα Ρούσση.


Κεφαλογιαννη Λουκία
 (αντιπεριφερειάρχης Αττικής), απονέμει στο νικητή της κατηγοριας Open Ζαχαρόπουλο Χρήστο.


Βασίλης Σάρκουλας
 (αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, εκπρόσωπος του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος), απονέμει στον Παντελή Παντελή το κύπελλο για την δεύτερη Θέση στην κατηγορία MED.


Γιάννης Σταθόπουλος
 (υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης νίκη για την Αγία Παρασκευή) απονέμει το κύπελλο της πρώτης θέσης για τον Χρήστο Μπολνερτ.


Οικονόμου Γιώργος
 (αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης” Nέα Aρχή για την Αγία Παρασκευή”).


Πέτρος Διακογιάννης
 (υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ‘Αλλαζουμε’).


Πετρος Διακογιάννης
 (υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παραταξη ‘Αλλαζουμε’), μαζι με τον υποψήφιο Δημαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Νεα Αρχη για την Αγία Παρασκευή’.


Μουστογιάννης Αλέξανδρος
 (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘μια γενιά μπροστά’, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής).


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστογιάννης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμό του Ερμίνα Λούμπα – Λαπαρδά, μαζί με το γνωστό παράγοντα πρώην αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Παναγιώτη Λούμπα.


Τσιαμπάς Κωνσταντίνος
 (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Όραμα’, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής), απονέμει στον Σωτηρόπουλο Νίκο το κύπελλο για την πρώτη Θέση στην κατηγορία M1


Η Έφη Χαλάτση (υποψήφια βουλευτής Κιν.Αλ. βόρειου τομέα Αθήνας) απευθύνει θερμό χαιρετισμό.


Ο Ευάγγελος Πετρόχειλος (πρόεδρος της Η’ Ένωσης όμιλων Αντισφαίρισης Αττικής) απονέμει στον γιατρό Νίκο Τσακιράκη για τις νίκες του στο τουρνουά!


Η Βούλα Ζορμπά (υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου) με τον Χάρη Ρώμα, απευθύνει χαιρετισμό υπό το άγρυπνο βλέμμα του προέδρου!


Ο Μίλτος Λογιάδης, μαέστρος και διευθυντής καλλιτεχνικός του μεγάρου μουσικής, λάτρης του τένις απευθύνει χαιρετισμό και ευχές στον όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής.


Γουργούλης Κωνσταντίνος
 (πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου, πρώην Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) απονέμει τιμητική πλακέτα στην πρωταθλήτρια βετερανων Λίτσα Ρούσση για την προσφορά της στο τένις.


Ο κύριος Παναγιώτης Λούμπας (πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής), απονέμει στους νικητές πρώτης και δεύτερης θέσης του διπλού: Λιάκο – Σωτηρόπουλο και Δημητρέλο – Μαμάκη.


Ένθερμοι υποστηρικτές του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής: Μανιατογιάννης Ξένος (Δήμαρχος Βριλησσίων), Λουκία Κεφαλογιάννη (Αντιπεριφερειάρχης περιφέρειας Αττικής), Χάρης Ρώμας (Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού περιφέρειας Αττικής), Λίτσα Ρούσση (ένθερμη υποστηρίκτρια του τένις, Πρωταθλήτρια βετεράνων), Νότης Σωτηρόπουλος (μέλος ΔΣ ομίλου Αντισφαίρισης Ζωγράφου και της Η’ Ένωσης όμιλων Αντισφαίρισης Αττικής), Ευάγγελος Πετρόχειλος (πρόεδρος Η’ Ένωσης όμιλων Αντισφαίρισης Αττικής), Παναγιώτης Λούμπας (πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του οργανισμού άθλησης Δήμου Αγίας Παρασκευής), Κυριάκος Παπανικολάου (λέκτορας νομικής σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης).

Η Μάνια Βλαχογιάννη παρέδωσε την τιμητική πλακετα προς τον Αθλίατρο της πόλης μας, Φώντα Ρούσση, γνωστό για την προσφορά του στον αθλητισμό και είπε τα εξής: “Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΟΑΑΠ για τις σπουδαίες επιτυχίες του στον χώρο της αντισφαίρισης και την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας. Ο πολιτιστικός και αθλητικός οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής στηρίζει και θα συνεχίσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, να στηρίζει τον ΟΑΑΠ στην επιτυχημένη πορεία του. Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές, που με τις επιδόσεις τους τιμούν τον δήμο μας.
Μάνια Βλαχογιάννη,
Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ
Ειδική σύμβουλος Δημάρχου για τον Πολιτισμό”


Σερκεδάκης Αριστοτέλης
 (Συμβουλος ΠΑΟΔΑΠ), απονέμει στον Καρρά Ορφέα το κύπελλο για την πρώτη Θέση στην κατηγορία διπλά μικτά.

Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του ομίλου λέγοντας τα εξής: “Aισθάνομαι ειλικρινά βαθιά συγκινημένος από την προσέλευση σας όπως και την παρουσία των μελών και αθλητών του ομίλου. Και από την ολόθερμη ανταπόκριση και συμπαράσταση των αθλητικών φορέων του τένις από όλη την Ελλάδα για την πολύχρονη ενεργή και δημιουργική παρουσία μου στο χώρο του αθλητισμού. Ενα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων