Γιατί η Αγία Παρασκευή απέσυρε την πρωτοπόρο ομάδα από την Β΄ Εθνική;

Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής με επιστολή της προς την ΕΣΠΑΑΑ έκανε γνωστό οτι αποσύρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ από το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει προς το τέλος του.

Και όλα αυτά; Μία εβδομάδα μετά την αποχή των παικτών της, στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Χαλκίδας, και μετά τη σχετική επιστολή διαμαρτυρίας των παικτών την οποία και είχαμε δημοσιεύσει εδώ.

Αδιευκρίνιστοι μένουν μέχρι τώρα οι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Και ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, και ήταν εκ των φαβορί που θα διεκδικούσαν την άνοδο στην Α2.

Πολλοί στον χώρο του βόλεϊ, και ειδικά στην Β’ Εθνική, αναμένουν τη διοίκηση των βορείων προαστίων να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πήρε, την κατά γενική ομολογία, περίεργη απόφαση.

Πηγή: volleynews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων