Γ. Σταθόπουλος: Ο «ΙΟΛΑΣ» Γίνεται στολίδι της πόλης – Πλήρης δικαίωση του αγώνα μας

Ξεκινούν, σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, οι εργασίες ανάπλασης – δημιουργικής επανάχρησης του «ΙΟΛΑ», με την υπογραφή Δήμου και εργολήπτριας εταιρείας.

Είναι ώρα επιβράβευσης των αγώνων όλων όσοι εργάσθηκαν επί χρόνια για την απόκτηση του «ΙΟΛΑ» από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Είναι ώρα δικαίωσης της Δημαρχιακής μας θητείας, που προχώρησε το 2017 (παρά τις στρεψοδικίες) σε απόκτηση των 7 στρεμμάτων κήπου και της οικίας των 1700 τ.μ..

Όμως δεν μείναμε στην αγορά.

Δημοπρατήσαμε, αμέσως, με χρήματα ΕΣΠΑ που είχαμε εξασφαλίσει, την μελέτη ανάπλασης οικίας και κήπου.

Έτσι φτάνουμε, σήμερα, στην έναρξη του έργου που θα μετατρέψει τον «ΙΟΛΑ» σε υπερτοπικό πολιτιστικό στολίδι της Αγίας Παρασκευής.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλες και όλους που στήριξαν αυτό τον αγώνα μέσα και έξω από τον Δήμο μας.

Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν σταματάμε εδώ. Με έμπνευση και όραμα, θα σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε το μέλλον του υπέροχου, σύντομα, χώρου «ΙΟΛΑ»

22 Μαρτίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων