Σύλλογος Κοντοπεύκου – Συντελείται ένα έγκλημα, δεν υπάρχει περίπτωση επέκτασης του “ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ”

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν οι κάτοικοι του Κοντόπευκου, του Παράδεισου και των Πευκακίων την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής.

Φίλοι και Φίλες

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (Τετάρτη 22 Μάρτη ) αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους, η ενοικίαση οικοπέδου ίσης έκτασης και μεγαλύτερης με το υπάρχον αμαξοστάσιο για την αποσυμφόρηση του υπάρχοντος.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος και όλες οι δημοτικές παρατάξεις που ήταν παρούσες στην συνεδρίαση, αποφασίσανε να επεκτείνουν προσωρινά το Αμαξοστάσιο σε κοντινό οικόπεδο χωρίς να ενδιαφερθούν για την ενημέρωση των κατοίκων δίπλα στους οποίους θα μεταφερθούν απορριμματοφόρα και άλλα οχήματα.

Ακόμα χειρότερο είναι το ότι ο χώρος που έχουν βρει και για τον οποίο θα γίνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι μεταξύ του υπάρχοντος αμαξοστασίου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου των Πευκακίων! Απίστευτο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν οι κάτοικοι του Κοντόπευκου, του Παράδεισου και των Πευκακίων την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής.

Τα απορριμματοφόρα πρέπει να μεταφερθούν κάτω και δίπλα από την γέφυρα του Σταυρού, που είναι β Ζώνη Υμηττού όπως έκαναν και όλοι οι Δήμοι που βρίσκονται στις πλαγιές του βουνού.

Η επιστολή μας προς τον Δήμαρχο με την οποία ζητάμε την προηγούμενη διαβούλευση με τους κατοίκους στα συνημμένα.

Με Εκτίμηση

Ανδρέας Αβραμίδης

Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παράδεισου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων