Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Μίνι συνέντευξη με την γνωστή ηθοποιό Ιωάννα Πηλιχού, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με...

Μίνι συνέντευξη με την γνωστή ηθοποιό Ιωάννα Πηλιχού, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη

Η κ. Ιωάννα Πηλιχού εκτός από γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός και κάτοικος Αγίας Παρασκευής, κατέχει και μια θέση στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”. Το aparaskevi-images.gr την συνάντησε και έτσι προέκυψε μια μίνι συνέντευξη, όπου μας εξηγεί γιατί επέλεξε να “κατέβει” στις εκλογές με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και ποιες είναι οι φιλοδοξίες της για την πόλη.

***********

  • κ. Πηλιχού είναι γνωστό ότι κατοικείτε εδώ και χρόνια στην Αγία Παρασκευή, πως πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και για ποιους λόγους επιλέξατε την παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη;

Είναι μία απόφαση που πάρθηκε μετά από συζήτηση με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη. Πάντα μου άρεσε να προσφέρω όσο μπορώ με τις πράξεις μου ή τις γνώσεις μου. Στο σχολείο ήμουν στο 5μελές και στο 15μελές και οι δράσεις που κάναμε δεν περιορίζονταν μόνο στα πλαίσια του σχολείου μας, αλλά και σε ενίσχυση συμπολιτών μας που το είχαν ανάγκη. Αυτό το ενδιαφέρον για το Δήμο και τους πολίτες είναι που διέκρινα και στον Αλέξανδρο όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω και γι’ αυτο αποφάσισα να στηρίξω έμπρακτα την υποψηφιότητά του.

  • Ποιες είναι οι προτεραιότητες σας στα θέματα πολιτισμού που γνωρίζουμε ότι ασχολείστε;

Η προτεραιότητά μου είναι η δημιουργία ενός θεάτρου στο Δήμο μας, κάτι που πολλοί Δήμοι έχουν, αλλά δυστυχώς όχι εμείς.

Αυτό περιλαμβάνει και κλειστό θέατρο-κινηματογράφο, που θα φιλοξενεί θεατρικά έργα και φεστιβαλικές ταινίες, αλλά και ανοιχτό θέατρο, που θα φιλοξενεί καλοκαιρινές παραστάσεις και συναυλίες.

Επίσης η καθιέρωση ενός ετήσιου Φεστιβάλ Πολιτισμού με 10ήμερο εκδηλώσεων.

Καθώς και Φεστιβάλ Κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους, που θα φιλοξενεί ταινίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφουγκραζόμενη επίσης αρκετούς κατοίκους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υποκριτική ερασιτεχνικά, θα δημιουργήσουμε ένα Εργαστήρι Υποκριτικής για ερασιτέχνες.

Και βέβαια στο πρόγραμμά μας είναι η πραγματοποίηση Σεμιναρίων Υποκριτικής-Σκηνοθεσίας-Φωτογραφίας, από ανθρώπους με γνώσεις, μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό τους.

  • Σήμερα με τι ασχολείστε εκτός από το θέατρο;

Σε αυτή τη χρονική στιγμή, πέρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχω, διδάσκω επίσης Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Βασίλης Ρίτσος και κάνω επίσης ηχητικά βιβλία στην πλατφόρμα Bookvoice.

  • Ποιο είναι το μήνυμα προς τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής ώστε να σας ψηφίσουν στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου;

Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι δυο πράγματα. Αφενός, σε οτιδήποτε αναλαμβάνω δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και προσπαθώ να το φέρω εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αφετέρου, μου αρέσει να αφουγκράζομαι τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Οπότε είμαι εδώ για να ακούσω επιπλέον ιδέες ή επιθυμίες για τον Δήμο μας, γιατί το νόημα είναι πάντα να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.