“Όραμα”: Επίσκεψη στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Τομέα Υμηττού

Την Τρίτη 11 Ιουλίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Κώστας Τσιαμπάς, με κλιμάκιο υποψηφίων της Παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» που το αποτελούσαν οι Μαρία Αρίδα, Κώστας Τσουκαλάς και Γιώργος Βαμβακάς. επισκέφτηκαν το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Τομέα Υμηττού.

Ο Πρόεδρος του σωματείου κος Ευάγγελος Τσιγκρέλης και ο Εκπαιδευτής Ευστάθιος Ανθόπουλος, ενημέρωσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο για όλο το φάσμα ευθύνης και υποχρεώσεων που έχει ο σύλλογος καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο Κώστας Τσιαμπάς τόνισε, ότι, όλοι μας στηρίζουμε το έργο του συλλόγου, και συνέχισε λέγοντας: «είναι αναγκαία η ενημέρωση και η εκπαίδευση των συνδημοτών, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε ακόμα περισσότερους για να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή προσπάθεια και βέβαια γνωρίσει το έργο που γίνεται από τον σύλλογο.

Κατόπιν ο Κώστας Τσιαμπάς και το κλιμάκιο που τον συνόδευε, ξεναγήθηκε στους χώρους του φυλακίου.

Δημοτική Παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.