Για προχειρότητα και κινδύνους στην περίφραξη της πλατείας του Αη Γιάννη μιλά ο τοπικός σύλλογος

.

«Προς τον κο Ζορμπά Βασίλη Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

Κοινοποιηση: Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Σάρκουλα Βασίλη

Κύριε δήμαρχε με μεγάλο προβήματισμό αλλά και λύπη διαπιστώνουμε πως τα έργα ανακαίνισης της πλατείας του Αϊ Γιάννη ξεκίνησαν με ιδιαίτερη προχειρότητα και ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλων όσων κινούνται πέριξ αυτής.

Η περίφραξη και η οριοθέτηση του έργου έγινε με τρόπο πρόχειρο (μπετόβεργες και πλαστικό πορτοκαλί) η οποία κατέπεσε από την πρώτη μέρα και πλέον αποτελεί εστία σοβαρών ατυχημάτων για παιδιά και μεγάλους.

Α. Παρακαλούμε άμεσα να παρέμβετε στον εργολάβο ώστε το έργο να ξεκινήσει με ασφάλεια και ο χώρος της πλατείας να οριοθετηθεί τρόπο που θα αποτρέπει επικίνδυνες καταστάσεις όπως γίνεται σε όλα τα τεχνικά έργα.

Β. Παρακαλούμε να εντάξετε άμεσα στις εργασίες ανακαίνισης και οριοθέτησης της πλατείας και την έκταση που χρησιμοποιείται ως πεζόδρομος, αφού αυτή σύμφωνα με το παραχωρητήριο του Συλλόγου μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της.

Αναμένουμε την ενημέρωση σας για το σοβαρό αυτό θέμα για να μπορέσουμε και εμείς να ενημερώσουμε με την σειρά μας τα μέλη μας και τους κατοίκους που αγωνιούν για την εξέλιξη των εργασιών στην πλατεία αλλά και για την ασφάλεια τους.

Αγ. Παρασκευή, Τετάρτη 12.07.2023

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος …………………………………………………. ο Γ.Γ.

Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα ……………………… Γεωργίου Σταύρος»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.