ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσήγαγαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοντοπεύκου στο Αστυνομικό τμήμα

Φώτο “aparaskevi-images.gr

.

Σε προσαγωγή μετατράπηκε η σύλληψη του Προέδρου του Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων κ. Ανδρέα Αβραμίδη μετά από καταγγελία κατοίκου για παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας και ενώ το πανηγύρι του συλλόγου ήταν σε εξέλιξη.

Το aparaskekevi-images.gr επικοινώνησε μαζί του στις 6 το πρωί για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί θα περάσει αυτόφωρο.

Συν διοργανωτής, εδώ να πούμε, ήταν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και συμμετείχε ομάδα του τμήματος παραδοσιακών χορών του ΠΑΟΔΑΠ.

Στο αστυνομικό τμήμα από την πρώτη στιγμή σε συμπαράσταση του προέδρου παρέστησαν κάτοικοι της περιοχής καθώς και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο κ. Παναγιώτης Αντωνίου και ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, η δε δημοτική Αρχή ήταν άφαντη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.