Γιώργος Οικονόμου – Με ηγετική εμφάνιση και σιγουριά σε μια συγκέντρωση νίκης!

Γράφει η Λένα Μαρκή

Σε μια συγκέντρωση νίκης εξελίχτηκε η εκδήλωση για τα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν. Τηρουμένων των αναλογιών, της εποχής καθώς πολλοί κάτοικοι απουσιάζουν σε διακοπές και των καιρικών συνθηκών, ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου και η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά.

Με μια δυναμική ομιλία, που προσέλκυσε πάρα πολλούς πολίτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις και ένα μέρος από το ισχυρό ψηφοδέλτιο των εκλογικών αναμετρήσεων του Οκτωβρίου. Βέβαια, στο άμεσο μέλλον θα γίνει και η παρουσίαση περισσότερων στελεχών που θα οδηγήσουν στην επιτυχία και στη νίκη.

Ο κ. Οικονόμου με πολύ ανανεωμένο στελεχιακό δυναμικό, σε ένα πολιτικό περιβάλλον που τους ευνοεί και προσφέρει αβάντα νίκης, μπαίνει δυναμικά στην αρένα των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταγράφοντας μία συνεχώς ανοδική πορεία.

Οι παρουσίες και τα μηνύματα ήταν ηχηρά!

Δεν είναι τυχαίο ότι την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Υπουργός Εργασίας και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας για μία ακόμη φορά το παρών σε εκδήλωση της «Νέας Αρχής» με μια παρουσία με νόημα.

Υπήρξαν δε σημαντικοί χαιρετισμοί κορυφαίων υπουργών όπως των κ.κ. Νίκου Δένδια, Δημήτρη Καιρίδη και Δημήτρη Παπαστεργίου. Πολύ θερμό ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη με ευχές και λόγια έμπρακτης στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Οικονόμου. Δεν θα μείνουμε στις πολλές ακόμα σημαντικές παρουσίες από το χώρο της Αυτοδιοίκησης που τίμησαν τον κ. Οικονόμου. Προτιμούμε να μιλήσουμε για τον ίδιο.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Γιώργος Οικονόμου με σιγουριά, με ηγετική εμφάνιση, με άνεση και όχι υψηλούς τόνους (όπως μας έχει συνηθίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο) έδωσε έμφαση στις προτάσεις. Προτάσεις που αφορούν τα πεζοδρόμια, τις οδούς και την προσβασιμότητα, την Πολιτική Προστασία, το νέο Δημαρχείο, τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης και δημοτικής συγκοινωνίας, τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών, τη Βιώσιμη Διαχείριση των αστικών αποβλήτων, τις αθλητικές υποδομές και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Εμφανίστηκε με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον της πόλης εφόσον εκλεγεί στη θέση του δημάρχου.

Χωρίς οξύτητα και ακρότητες, διαφοροποιήθηκε από την πολιτική των δημοτικών Αρχών της τελευταίας 12ετιας (Ζορμπά και Σταθόπουλου) εστιάζοντας και πιθανότατα ποντάροντας στην δυσαρέσκεια των δημοτών.

Μίλησε για στροφή της πόλης στο μέλλον με νέες ιδέες, νέες προτάσεις και νέες δυνάμεις. Για μια νέα δημοτική Αρχή με ένα άξιο πολιτικό προσωπικό. Για ένα υπαρκτό ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία. Ουσιαστικά αναφέρθηκε σε μια νέα πνοή στα δημοτικά δρώμενα.

Ζήτησε τη στήριξη των δημοτών στη «Νέα Αρχή», σε μια παράταξη που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που λιμνάζουν. Σε μια παράταξη που έκανε μεν κριτική, αλλά έφερε και προτάσεις για τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και όχι μόνο. Ο Γιώργος Οικονόμου δεσμεύτηκε, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, να δείξει τον ανάλογο σεβασμό στις απόψεις και τα προβλήματα των δημοτών.

Γνωρίζοντας τον Γιώργο Οικονόμου πιστεύουμε ότι έχει το ήθος, την εργατικότητα και τη διάθεση για προσφορά ώστε να οδηγήσει την πόλη σε αναπτυξιακή τροχιά. Έχει την εμπειρία και τις γνώσεις, απόρροια των κορυφαίων επιτελικών θέσεων που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν. Εξάλλου η ίδια η συγκέντρωση ήταν μία ψήφος εμπιστοσύνης των δημοτών στο πρόσωπό του και στον συνδυασμό που έκανε την δυναμική εμφάνιση στο δημοτικό συμβούλιο στις εκλογές του 2019.

Σαν τελικό συμπέρασμα, βλέποντας και άλλες συγκεντρώσεις-εκδηλώσεις, και σαν γενικότερη εκτίμηση είναι, ότι ο Γιώργος Οικονόμου έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα.

Αυτός που συγκεντρώνει την πολιτική και διοικητική φθορά των αντιπάλων του, έχοντας αυτή τη φορά να επιδείξει ένα πολύ ποιοτικό στελεχιακό δυναμικό υποψηφίων και συνεργατών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.