Στάση εργασίας έχει προγραμματίσει για την προσεχή Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ θα υπάρξει στάση εργασίας μεταξύ 9.00-11.00 π.μ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο συνδικαλιστικός φορέα των δημοσίων υπαλλήλων αντιδράει στις κυβερνητικές ανακοινώσεις περί του νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις. Η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50€ μηνιαίως μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ.

Ο συνδικαλιστικό φορέα των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει σε αναοίνωσή του τις εξής διεκδικήσεις:

-Αυξήσεις, άμεσα, τουλάχιστον 10% για όλους τους Δ.Υ.

-Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού

-Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17

-Αφορολόγητο στα 12.000€

-Αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

–Κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ της ανεργίας

Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα από συλλογική σύμβαση εργασίας – καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.