Τακτική Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης στις 24/7

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 5043/23 (ΦΕΚ  91/τ. Α/13.04.2023) σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 24.07.2023 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 19.00  με θέματα:

  1. Έγκριση 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού  και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2023 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ. Κωστόπουλος).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΝΕΟΣ ΔΙΩΡΟΦΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ,ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 328»(εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή ή μη προσαυξήσεων από οφειλή προς τον Δήμο οφειλετών με οικονομική αδυναμία αποπληρωμής (εισήγηση: Δήμαρχος  κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Έγκριση του υπ’ αριθ. πρωτ.: 20684/12-07-2023 πρακτικού της Επιτροπής του άρθ. 199, παρ. 6 του Ν. 3463/06, το οποίο αφορά στην καταστροφή και απομάκρυνση ακατάλληλων προς χρήση υλικών της Διεύθυνσης  Στρατηγικού Σχεδιασμού -Τμήματος Πληροφορικής και της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής -Τμήματος Κοινωνικής προστασίας & φροντίδας ευπαθών κοινωνικών ομάδων» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ. Κωστόπουλος).
  6. Έγκριση της απόφασης 57/2023 του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ περί της 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί  Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Παναγόπουλος).
  7. Έγκριση του ταμειακού απολογισμού του Ν.Π.Π.Δ. «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ. Παρασκευής» οικονομικού έτους 2022(εισήγηση: Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Παναγόπουλος).
  8. Έγκριση πρωτοκόλλου καταστροφής της Επιτροπής καταστροφής υλικών (οχήματα-μηχανήματα-δίκυκλα)(εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη του πρακτικού της αρ.4/2023 της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ.Κωστόπουλος).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.