Η ΕΥΔΑΠ τώρα στη Δερβενακίων & Χίου για αποκατάσταση μεγάλης βλάβης

.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, σήμερα το πρωί Κυριακής, 23/7/2023, συνεργείο της ΕΥΔΑΠ βρίσκεται στην Δερβενακίων και Χίου και διορθώνει μεγάλη βλάβη.

Μην ξεχνάμε ότι το Κοντόπευκο αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό πρόβλημα με έντονη δυσοσμία και έχουν γίνει σημαντικές αναφορές και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους και το σύλλογο.

Ευελπιστούμε σε λύση του προβλήματος μετά τις σημερινές εργασίες.

Βασίλης Ζορμπάς: “Αυτή τη στιγμή η ΕΥΔΑΠ , διορθώνει μία μεγάλη βλάβη στην Δερβενακίων και Χίου . Εκ του αποτελέσματος θα δούμε ..

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.