Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης δίπλα στην Ένωση Γονέων στο δίκαιο αίτημα τους για το ΕΝΕΕΓΥΛ

Χθες Τετάρτη 26/7 η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής μαζί με την Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής κατέθεσαν υπόμνημα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας σχετικά με το ΕΝΕΕΓΥΛ.

Το δίκαιο αίτημα πως οι μαθητές πρέπει να φοιτούν με ασφάλεια καθώς και να βρεθεί άμεσα νέος χώρος στέγασης στην Βόρεια Αθήνα είναι κάτι δίκαιο που εδώ και παρά πολύ καιρό όλοι μαζί έχουμε αγωνιστεί.

Η παράταξη μας έδωσε το παρών με τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Δώρα Ρουμελιώτη στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα των συλλόγων γονέων και θα συνεχίσουμε  στην πρώτη γραμμή αυτού του θέματος αφού τα θέματα παιδείας για ένας αποτελούν προτεραιότητα.

“Αγία Παρασκευή, μια γενιά μπροστά”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.