Παρέμβαση του Γιώργου Οικονόμου για το Νέο Δημαρχείο. Στηρίζει Νίκο Χαρδαλιά. Άφησε αιχμές για την στάση Ζορμπά

.

Το ζήτημα των προβλημάτων της ανέγερσης του νέου Δημαρχείου απασχόλησε έντονα για μια ακόμη φορά τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργο Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου έχει εκφράσει πολλάκις την άποψή του σχετικά. Καθώς πρόκειται για έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής και με αφορμή την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά από πλευράς της Ν.Δ., του θέσαμε δυο σημαντικές ερωτήσεις:

  • Κύριε Οικονόμου, είχατε δηλώσει ότι κάνατε προτάσεις στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για πολλά θέματα, αλλά κυρίως για το Νέο Δημαρχείο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Θα ενημερώσετε και τον κ. Χαρδαλιά;

Γ. Οικονόμου: Βεβαίως και θα το κάνω. Είναι ένα πολύ ειδικό θέμα που χρειάζεται ανάλογο χειρισμό. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και πρέπει να ενημερωθεί επαρκώς και να δεσμευτεί για τα θέματα της πόλης μας.

  • Κύριε Οικονόμου στηρίζετε τον Νίκο Χαρδαλιά; Δεν είδαμε κάποια ανακοίνωση.

Γ. Οικονόμου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μακρά φιλία. Είναι αμοιβαία η εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον. Ο Νίκος είναι έμπειρος και επιτυχημένος αυτοδιοικητικός με βαθιά γνώση των προβλημάτων, με ήθος και εργατικότητα, πολιτικός πρώτης γραμμής που δεν κρύβεται. Άφησε σπουδαίο έργο στην Πολιτική Προστασία. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του επικοινώνησα και δεσμεύτηκα ότι θα τον στηρίξω. Γιατί το αξίζει. Όταν κάποιοι εκείνη την χρονική στιγμή συγκαλούσαν τις δημοτικές τους ομάδες και δήλωναν το αντίθετο. Μάλιστα ανέβασαν το θέμα και στα social media. Και φυσικά έσπευσαν να κατεβάσουν τις αρχικές αναρτήσεις και να βγάλουν άλλες με στήριξη στον Νίκο Χαρδαλιά, μετά την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη. Πολλές φορές κυρία Μαρκή πίσω από τις ανακοινώσεις κρύβονται προβλήματα και άγχη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τα γνωρίζει όλα πολύ καλά και ιδιαίτερα τα όσα συνέβησαν το 2019. Επικεφαλής τότε του Τομέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων