Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την “Μια γενιά μπροστά”, έφυγε και η Κωνσταντίνα Δάμα

.

Έκτη στη σειρά αποχώρηση από την παράταξη του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη και φυσικά από το ψηφοδέλτιο της 8ης Οκτωβρίου.

Με e-mail που μας έστειλε η κ. Κωνσταντίνα Δάμα, δηλώνει δημοσίως, ότι αποχωρεί από την παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” για προσωπικούς λόγους.

θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα χρονικά όρια για τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις στενεύουν, αφού καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των ψηφοδελτίων είναι η 31η Αυγούστου 2023, δηλαδή σε 15 ημέρες. Στο χρονικό αυτό διάστημα πρέπει να εντάξουν στο συνδυασμό τους όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους και στην προκειμένη περίπτωση να αντικατασταθούν οι απώλειες.

Όπως αναγράφεται στο e-mail που δημοσιεύεται ακολούθως, η κ. Δάμα δηλώνει ότι:

Με το παρόν e-mail θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα είμαι πλέον υποψήφια με την παράταξη του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη Μια γενιά μπροστά για προσωπικούς λόγους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων