Η Γεωργία Παπά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τη “Μια γενιά μπροστά”

Την αποχώρησή της από την παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” ξεκαθαρίζει η κ. Γεωργία Παπά και την μη πρόθεσή της να συμμετέχει ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Όπως αναγράφεται στο e-mail που έλαβε το aparaskevi-images.gr (και είναι υποχρεωμένο να δημοσιεύσει προς ενημέρωση των πολιτών-ψηφοφόρων):

… σας ενημερώνω πως αποχωρώ από την παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”, συνεπώς δεν θα είμαι υποψήφια ως δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων