Γιάννης Μυλωνάκης: Καλή σχολική χρονιά, είμαστε πάντα δίπλα σας

.

Καλή σχολική Χρονιά!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές,

Καλή σχολική χρονιά, σε εσάς, τους γονείς και τους δασκάλους/ καθηγητές σας, με δύναμη για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις της νέας περιόδου που ξεκινά σήμερα.

Ο Δήμος μας πρέπει να νοιάζεται και να σας συνοδεύει σε αυτό το όμορφο εκπαιδευτικό ταξίδι κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι για εμάς υπάρχουν 3 αδιαπραγμάτευτες αρχές:

Πρώτον, να στηρίξουμε τη Δημόσια Παιδεία και κυρίως να διασφαλίσουμε στην πράξη, ίσες ευκαιρίες μόρφωσης για όλους.

Δεύτερον, να συνεργαζόμαστε συστηματικά με όλους για να έχουμε Σύγχρονα, ασφαλή και πλήρως εξοπλισμένα σχολεία.

Τρίτον, να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να έχετε στη διάθεσή σας σύγχρονους αθλητικούς χώρους, μέσα στο σχολείο σας αλλά και περισσότερες δημιουργικές και χρήσιμες εξωσχολικές δραστηριότητες. Να αναλάβουμε κοινές δράσεις για τον καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό, την καταπολέμηση του bulling, τον εθισμό στο διαδίκτυο, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα, την σημασία της ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλα είναι θέμα Παιδείας.

Καλή αρχή λοιπόν σε όλες και όλους. Είμαστε πάντα δίπλα σας, στον σύλλογο διδασκόντων, των γονέων και κηδεμόνων και φυσικά στους πρωταγωνιστές της ημέρας, τα παιδιά μας.

Να είστε ΌΛΟΙ καλά.

.

Γιάννης Μυλωνάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.