Μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά για την αυριανή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη αισιοδοξία, δημιουργική διάθεση και με ευχή όλων το επόμενο καλοκαίρι να βρει τους μαθητές μας να έχουν πετύχει τους στόχους τους.

Από σήμερα ξεκινάει για όλους σας ένα ακόμα «ταξίδι».

Ένα «ταξίδι» στη γνώση, όπου με συνοδοιπόρους τους δασκάλους, τους καθηγητές αλλά και τις οικογένειές σας θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες και ακόμα περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Δίπλα σε εσάς, σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά δίπλα στους γονείς σας για να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Σήμερα όμως απευθύνομαι στους μαθητές της Αγίας Παρασκευής μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αξιοποιήσετε όλα τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, αλλά κυρίως τη φαντασία σας και τις ικανότητές σας, ώστε να εμπνευστείτε, να δημιουργήσετε, να διδαχθείτε αλλά και να διδάξετε.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στους υψηλούς στόχους σας!

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.