Το μήνυμα του επικεφαλής της Νέας Αρχής Γιώργου Οικονόμου, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά! Το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά και το σχολείο θα ζωντανέψει και θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Το χρειαζόμαστε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που πολλοί συνάνθρωποι μας περνάνε δύσκολες στιγμές και μερικά σχολεία δεν μπορούν να ανοίξουν.

Η σκέψη μας είναι και στις σχολικές υποδομές της πόλης μας που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ελλείψεις και καθυστερήσεις εργολαβιών για πολλά χρόνια.

Θα ήθελα να απευθυνθώ ιδιαίτερα στα «πρωτάκια» όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και να τα καλωσορίσω ευχόμενος δύναμη και αισιοδοξία.

Ιδιαίτερες ευχές επίσης και στα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που έχουν μπροστά τους μια απαιτητική χρονιά, όπου θα χρειαστούν επιμονή και υπομονή για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όπως και οι γονείς τους, οι εκπαιδευτικοί θα είναι δίπλα τους και θα συνεχίσουν με ζήλο και ευσυνειδησία να τα καθοδηγούν στον δρόμο της γνώσης.

Για να δημιουργήσουν τους αυριανούς πολίτες με πολλά εφόδια και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Αυτός ο κοινός στόχος για τους μαθητές των σχολείων ας ενώνει τις προσπάθειες όλων μας.

Υγεία , καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά, σε όλη τη σχολική κοινότητα!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ