Γιάννης Σταθόπουλος: Ζητά την ακύρωση του Δ.Σ σήμερα

.

Για την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής κ. Καψοκεφάλου

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου δεν εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 65 παρ. 5 του Ν.3852/2010 (όπως συμπληρώθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν.4257/2014) άρθρου που δεν επιτρέπει συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων «πέραν έκτακτων περιπτώσεων εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτης ανάγκης», επι λέξει.

Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της Τετάρτης 27/9/2023 μπορούν εισαχθούν σε νέα συνεδρίαση λίγο χρόνο μετά τις Δημοτικές εκλογές.

Η νέα Δημοτική αρχή, οφείλει παράλληλα, ιδιαίτερα στο θέμα απόκτησης γης για δημιουργία χώρου στάθμευσης απορριμματοφόρων, να συγκαλέσει σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους/ον εκπροσώπους/ο των πωλητών, την Οικονομική Υπηρεσία (από την οποία ζητήσαμε στοιχεία) και έτσι να προχωρήσουμε στην επίλυση του θέματος.

Κατόπιν όλων αυτών ζητάμε την ακύρωση της σημερινής συνεδριάσεως


Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.