Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στις 3/10 και ώρα 11.00πμ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 παρ.5 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 03.10.2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00π.μ. με θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί μίσθωσης ακινήτου για την μετεγκατάσταση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  2. Λήψη απόφασης περί απευθείας αγοράς ακινήτων για την εκπλήρωση του δημοτικού σκοπού της μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  3. Λήψη απόφασης περί εκ νέου(μερικής) τροποποίησης της βούλησης του διαθέτη του κληροδοτήματος «Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος», όπως αυτή βεβαιώθηκε με την υπ αριθμ. 6127/2020 απόφαση του Εφετείου Αθηνών   (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  4. Λήψη απόφασης για παροχή σύμφωνης γνώμης για την διέλευση εντός του Δήμου Αγίας Παρασκευής του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών» την Κυριακή 12.11.23 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  6. Παράταση χρονικού ορίου για την  υπηρεσία με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» ΟΜΑΔΑ 6: ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α.: 20.6263.11» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κα. Ε. Δάβαρη).

Η ανωτέρω πρόσκληση σε συνεδρίαση είναι η 3η κατά σειρά με τα ίδια θέματα μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις όπου το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συνεδρίασε λόγω μη απαρτίας, επομένως έχουν σε αυτή την συνεδρίαση εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 96 παρ.3 του Ν.3463/2006.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.