Τεράστιο διπλό ο Πήγασος επί του Παναθηναϊκού με τρομερό Παναγόπουλο

Μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής, ο οποίος επιβλήθηκε 4-3 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη που έκανε… σεφτέ στους βαθμούς, ενώ τρεις έχει και αυτή του Γιάννη Ζιάβα που δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Με ένα γκολ του Κάρμη και ένα του Παναγόπουλου από το 10ο ως το 12ο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 και έδειξαν ότι είχαν κατέβει στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις.

Οι πράσινοι πάντως είχαν μια γρήγορη πρώτη απάντηση με τον Σταυρακόπουλο που με προσωπικό τέρμα στο 13′ μείωσε και στο 17′ ισοφάρισε με τέρμα του Λιαρόπουλου. Το ημίχρονο έληξε με 2-2 με δύο καλές φάσεις, μια για κάθε ομάδα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου 20λεπτου, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πίεση, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου με τον Παναγόπουλο στο 35′, το τριφύλλι ισοφάρισε με τον Λιαρόπουλο στο 37′, παίζοντας με πέμπτο παίκτη, αλλά στο τελευταίο λεπτό ο Πήγασος βρήκε και πάλι κενό και έκανε το 4-3, σφραγίζοντας το τεράστιο διπλό.

Πηγή: futsalhellas.com

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.