Τέλος εποχής για τον Βασίλη Γιαννακόπουλο από την Περιφέρεια Αττικής (Αποτελέσματα στο 97%)

.

Γράφει η Λένα Μαρκή

Εκτός του νυμφώνος μένει ο Αγιοπαρασκευιώτης πρώην δήμαρχος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος, παρά την μεγάλη νίκη του Νίκου Χαρδαλιά (Αττική Μπροστά) στο ψηφοδέλτιο του οποίου εντάχθηκε. Παρότι ο κ. Γιαννακόπουλος ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος έλαβε 6.213 σταυρούς (97% της ενσωμάτωσης) κατατάσσεται 11ος στον Βόρειο Τομέα τη στιγμή που εκλέγονται οι 8 πρώτοι.

Να θυμηθούμε ότι το Μάιο του 2019 ο κ. Γιαννακόπουλος είχε έρθει πρώτος σε ψήφους (5.832) στο συνδυασμό, όμως η ειδοποιός διαφορά είναι ότι τότε ήταν υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό που στηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια, αφού δεν υπήρξε συνεργασία Σγουρού – Πατούλη (ΝΔ), ανεξαρτητοποιήθηκε και προσχώρησε στην παράταξη Πατούλη. Προφανώς αυτό δεν του το συγχώρησαν οι ψηφοφόροι του, ούτε τους άρεσε η μεταστροφή του σε “νεοδημοκράτη” και η στενή συνεργασία με τον Δεξιό Περιφερειάρχη. Από τον οποίο μάλιστα έλαβε τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών αρχικά, και λίγο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα διπλώματα, έλαβε αυτή του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού. Σαφώς, πηγή σχολιασμών αποτέλεσε, εκτός άλλων, η παρουσία του το Δεκέμβρη του 2022 στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. της Ν.Δ. στο Χαλάνδρι, όπου φωτογραφήθηκε δίπλα στον Γιώργο Πατούλη και πίσω από τη σημαία της Ν.Δ..

Ο κόσμος δεν συγχωρεί. Ο δικός τους Βασίλης που αντιπροσώπευε στην Αγία Παρασκευή το βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ξαφνικά να μεταλλάσσεται τόσο ακραία.

Επίσης, ο συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά περιέχει δυνατά δεξιά ονόματα που έλαβαν έως 19.400 περίπου ψήφους (Θάνος Ασκητής).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.