Μήνυμα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου από τον Κώστα Τσιαμπά

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι πολίτες αποφάσισαν, η εκλογή του Δημάρχου της Αγίας Παρασκευής για την  επόμενη πενταετία να γίνει την προσεχή Κυριακή   στη 2η εκλογική αναμέτρηση  μεταξύ των  κυρίων  Μυλωνάκη Ιωάννη και Σταθόπουλου Ιωάννη .

Από την αρχή σταθήκαμε απέναντι στα προγράμματα και των δύο παρατάξεων και η άποψή μας παραμένει ίδια.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τσιαμπάς και όλα τα στελέχη ήμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε γόνιμη και ουσιώδη αντιπολίτευση υποστηρίζοντας κάθε πρόταση της νέας διοίκησης που θα είναι προς όφελος της Αγίας Παρασκευής, αλλά ταυτόχρονα σκληρή κριτική και έντονες δράσεις ενημέρωσης των συνδημοτών μας, σε κάθε πρόταση που δεν ωφελεί τη πόλη μας.   

Η παράταξη ¨ Όραμα για την Αγία Παρασκευή ¨ από  την δημιουργία της απευθύνεται σε ανθρώπους Ελεύθερους με γνώμη, γνώση και άποψη και όχι με στοιχεία κατευθυνόμενης μάζας. 

Πιστεύουμε ότι θα αποφασίσουν το καλύτερο για την πόλη μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.