«Γαλάζιος» δήμαρχος (Ζορμπάς) & εκλεκτός του Χαρδαλιά στηρίζουν στο β΄ γύρο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στήριξη στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίεςτου aftodioikisi.gr, είναι αντίθετη η ΝΔ αλλά και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κόμματος στην περιοχή, προσφέρει ο νυν «γαλάζιος» δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Ζορμπάς, που έμεινε εκτός β΄ γύρου στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δήμαρχο της πόλης Γ. Σταθόπουλο. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο fb, ο κ. Ζορμπάς, χωρίς να αναφέρεται σε όνομα, “φωτογραφίζει” τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή που αναμετράται με τον ανεξάρτητο Γ. Μυλωνάκη, του οποίου υπολείπεται 2,34% (25,31 έναντι 22,97%).

about:blank

Ακόμη πιο σαφής είναι η στήριξη ενός ακόμη “γαλάζιου” υποψηφίου και “εκλεκτού” του περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά (σ.σ. όπως είχε αποκαλύψει το aftodioikisi.gr, είχε απευθύνει χαιρετισμό κατά την παρουσίαση της υποψήφιότητάς του), Α. Μουστόγιαννη.

ΣΥΡΙΖΑ οι εννέα πρώτοι

Να σημειωθεί ότι, τα αποτελέσματα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής για τον κ. Σταθόπουλο, που, δημοσίως… αποτάσσεται τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά, όπως αποκάλυψε το aftodioikisi.gr, εκλέγεται λόγω του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιβέβαιωσε πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα, οι εννέα πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι του πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής είναι κορυφαία τοπικά στελέχη του κόμματός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά:

-Η πρώτη σε σταυρούς (482) με την παράταξη του κ. Σταθόπουλου είναι, όπως είχε γράψει το aftodioikisi.gr, η Ελίνα Σταματάκη, Συντονίστρια στην Τοπική Οργάνωση Αγίας Παρασκευής του ΣΥΡΙΖΑ.

-Ο δεύτερος (394) Γεράσιμος Βλάχος, είναι o γαμπρός το,  ο οποίος, όπως και ο έβδομος στη σειρά Γ. Βοσταντζόγλου (σ.σ. ο γνωστός ηθοποιός) είχαν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι το 2019, και παραιτήθηκαν χωρίς καν να ορκιστούν!

-Γνωστό στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι και η τρίτη στη σειρά Τερψιχόρη Γκιόκα (328 σταυροί).

-Στην τέταρτη θέση(259 σταυρούς) βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκόνης, πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας

-Στην πέμπτη ο Μανώλης Μπεμπένης (255 σταυρούς), είναι μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΕ, από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

-Και στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου συναντάμε μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, την κ. Ζωή Φωτεινού (254 σταυροί).

-Το ίδιο και στην όγδοη θέση, την κ. Γιούλη Γεωργοπούλου  (234 σταυροί).

-Και ο κύκλος της Κουμουνδούρου στην Αγία Παρασκευή κλείνει στην ένατη θέση με τον Στέφανο Κασαπίδη (226 σταυρούς)

Πηγή: aftodioikisi.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.