Σύλλογος Κοντοπεύκου – ΕΝΕΒΑΠ: Επιστολή στον Δήμο για το θέμα της Δυσοσμίας στο Κοντόπευκο

Προς   :   1)     Κο  Βασίλη Ζορμπά,  Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

                                    Email : grafeio.dimarchou@agiaparaskevi.gr

                             2)    Κυρίες & Κυρίους Δημοτικούς Συμβούλους

dimotiko.symboulio@agiaparaskevi.gr

Αγαπητέ Δήμαρχε, Κυρίες και κύριοι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε υπάρχει στο Κοντόπευκο έντονο πρόβλημα δυσοσμίας που αναδύεται από τις σχάρες των ομβρίων. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην Δερβενακίων από τον Σταθμό της Πλακεντίας και σε όλο το μήκος της οδού, στην Κύπρου, την Χίου, την Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην Δημοσθένους και λιγότερο έντονα σε άλλους δρόμους.

Τις ημέρες αυτές η κατάσταση έγινε αφόρητη και χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής απειλείται η δημόσια υγεία. Οι μέχρι σήμερα πρακτικές δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Απαιτούνται δραστικότερα μέτρα.

Ζητάμε :

  1. να καταγγείλετε την ΕΥΔΑΠ στην Αρχή Διαφάνειας για την αδιαφορία της.
  2. να αναθέσετε αμέσως σε κατάλληλο συνεργείο την επιθεώρηση του δικτύου ομβρίων για τον εντοπισμό των σημείων εισροής λυμάτων στα όμβρια. Η επιθεώρηση να ξεκινήσει από τον κεντρικό αγωγό ομβρίων που βρίσκεται κάτω από την Δερβενακίων.
  3. Να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
  4. Και τέλος να διανείμετε οδηγίες προφύλαξης και προστασίας της υγείας των κατοίκων.

Αγαπητέ Δήμαρχε, Κυρίες και κύριοι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, αφορά την υγεία χιλιάδων κατοίκων και την ομαλή λειτουργία δεκάδων καταστημάτων. Σας το λέμε και σας το γράφουμε χρόνια τώρα χωρίς να έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Επιτέλους κάντε κάτι.

Με Εκτίμηση

Εκ μέρους των ΔΣ οι Πρόεδροι των 2 Συλλόγων

Το πρωτότυπο έχει υπογραφές

   Μάκης Τάρλας                                             Ανδρέας Αβραμίδης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.