“Μπάτε σκύλοι, αλέστε” η Νέα Δημοκρατία στην Αγία Παρασκευή

.

SMS που τους καλούν να ψηφίσουν Γιάννη Σταθόπουλο δέχτηκαν προ ολίγου τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής.

Η πρώτη σκέψη όλων ήταν ότι στάλθηκαν από την Τοπική και άρχισαν οι έντονες αντιδράσεις. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ κ. Δημήτρης Αλεφαντής προέβη σε διάψευση μέσω Facebook:

Η  τοπική οργάνωση ΝΔ Αγίας Παρασκευής δεν έχει  καμιά σχέση με την αποστολή μηνυμάτων sms. Δεν έχει στείλει, ούτε θα στείλει υπέρ ή κατά κανενός υποψήφιου.

    Ο πρόεδρος ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ

      Δημήτριος Σ. Αλεφαντής

Το θέμα είναι ότι η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε περισσότερες αντιδράσεις και ερωτήσεις για το θα ερευνηθεί από ποιον στάλθηκαν και κυρίως πως διέρρευσαν τα στοιχεία και οι αριθμοί τηλεφώνων των μελών. Γεγονός που σηκώνει νομική επέμβαση.

Εξάλλου τίθεται πλέον και θέμα αμφισβήτησης του κ. Αλεφαντή ο οποίος αν και είχε βγάλει ανακοίνωση ότι

.

Τελικά βρέθηκε να φωτογραφίζεται στην προεκλογική ομιλία του κ. Σταθόπουλου και να ανακοινώνεται η παρουσία του εκεί στο Δελτίο Τύπου της «Νίκης των πολιτών».

Τελικά, τι γίνεται στην Τοπική της ΝΔ στην Αγία Παρασκευή; Ποιος ο ρόλος του προέδρου, αν όχι να προστατέψει το κόμμα; Είναι τραγελαφικό σε μια εκλογική αναμέτρηση μεταξύ δύο ανεξάρτητων υποψηφίων, τελικά να ξεφτιλίζεται η Νέα Δημοκρατία.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.