Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη είχε ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης

Με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε σήμερα (27/10/2023) ο νέος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης.

Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα νέα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους και τα επίπεδα ανεργίας στον Δήμο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Μυλωνάκης βρίσκεται σε εγρήγορση και προλειαίνει το έδαφος, ώστε την 1η Γενάρη να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για την ανάληψη της Δημαρχίας και στο πλαίσιο συνεργασιών με την κυβέρνηση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.