Τεράστιο διπλό του Πηγάσου Αγ. Παρασκευής στη Λάρισα με 7-1

Η ΑΕΛ Futsal διαθέτει μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος, με τον κόσμο της ομάδας να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και να “ανεβάζει” αγωνιστικά τους βυσσινί.

Παρ’ όλα αυτά, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η γηπεδούχος ομάδας συνάντησε έναν εξαιρετικό Πήγασο, ο οποίος πήρε το διπλό με το εμφατικό 7-1 και έφτασε τους έξι βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-1 στο φινάλε του ημιχρόνου και αν περίμενε κάποιος ντέρμπι στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, διαψεύστηκε πανηγυρικά, καθώς οι παίκτες του Αυγουστίνου Κάτσαρη κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πέτυχαν πέντε αναπάντητα τέρματα, φτάνοντας στο σπουδαίο τρίποντο.

Ο 34χρονος Γάλλος, Νταβίντ Ν’ Γκογκ, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, σημείωσε δύο γκολ και από ένα γκολ πέτυχαν οι Κάρμης, Πρωτονοτάριος, Κοκκινίδης, Παναγόπουλος και Γιαννόπουλος.

Ο Ν’ Γκογκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ακολούθησε η Λίβερπουλ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε εννέα γκολ σε 63 αγώνες. Μετέπειτα έπαιξε για τρία χρόνια στη Μπόλτον, ενώ ακολούθησαν και άλλες ομάδες. Στην Ελλάδα έπαιξε στον Πανιώνιο και πλέον μεταπήδησε στο ποδόσφαιρο σάλας για τον Πήγασο.

Πηγή:.futsalhellas.com

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.