Γ.Σ.Α.Π. Αγωνιστική δραστηριότητα

Τέταρτη  σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πέτυχε η ομάδα των Γυναικών επί της δυνατής Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο γήπεδό της. Αλλά και οι νεάνιδες συνέχισαν με νίκη επί της ΑΕ Γκράβας. Τα λοιπά τμήματα λόγω της 28ης Οκτωβρίου είχαν ρεπό.

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΓΣΑΠ : 58-63(12-16, 17-22, 14-14, 15-11)
Διαιτητές: Ανδρεόπουλος-Οικονόμου
Τέσσερα στα τέσσερα για την ομάδα μας των Γυναικών μετά από την σημαντική νίκη που πέτυχε εκτός έδρας επί  της δυνατής και έμπειρης Δάφνης. Η ομάδα μας έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με 8-0, δείχνοντας από την αρχή ποιος είναι το «αφεντικό» στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι παίξαμε πάλι χωρίς τiw Γιαμπάνη και  Σακουλάκη λόγω τραυματισμών. Η Δάφνη το πάλεψε σθεναρά, μετά την πρώτη έκπληξη, έφτασε στα μέσα του β’ δεκαλέπτου να περάσει για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά με 1 πόντο, αλλά μέχρις εκεί. Τα κορίτσια μας με άμυνα πεισματική , ξεδίπλωσαν και τις επιθετικές τους αρετές και έφτασαν τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα να προηγούνται με 15 πόντους(48-63). Στο χρονικό αυτό σημείο η Δάφνη γύρισε το παιχνίδι της σε άμυνα ζώνης, η ομάδα μας έδειξε να αιφνιδιάζεται και να στερεύει επιθετικά, όμως ο χρόνος δεν ήταν πλέον αρκετός για να γίνει η ανατροπή. Μεγάλο προσόν της ομάδας μας η ομαδικότητα και η παθιασμένη άμυνά της. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! Την επόμενη Κυριακή, 5/11/23 στις 17.00 στο γήπεδό μας ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ, υποδεχόμαστε τον συγκάτοικό μας στην πρώτη θέση Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, που η έκβασή του θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα μπει οδηγός στην κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

ΔΑΦΝΗ (Μπουμπούς): Κατσαμούρη Χ. 13(1), Σλαβικάιτε 6, Παγώνη 15(2), Μαγγίνα 15, Κατσαμούρη 3(1), Ψωμά 6(1), Μεμήνη
ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Κεσσέ 11(1), Τσιαδή 14(2), Γρίσπου 7, Πολιτοπούλου 10(1), Βούλγαρη 8(1), Καραχάλιου 5, Κυρκοπούλου, Σπυρίδωνος 6(2), Γιαμπάνη 2, Σακουλάκη,

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ  –  ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ  82 – 24 (25-7, 22-1, 19-8, 16-8)

Συνέχεια νικών αλλά και πολύ καλών εμφανίσεων για τις νεάνιδές μας, τη Δευτέρα 30/10 στο κλειστό Ζέτα Λαούδη, απέναντι στην ομάδα ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Αρκετή η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες, όμως οι αντίπαλες αθλήτριες  δεν τα παράτησαν ποτέ παρά τη «σκυλίσια» άμυνα των κοριτσιών μας. Και σε αυτό τον αγώνα ο coach έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μας, οι οποίες είχαν και συμμετοχή στο τελικό σκορ.

Να ευχηθούμε περαστικά στην Αντζελίνα για τον χθεσινό της τραυματισμό και να «ξεματιαστούμε» ομαδικά !!

Επόμενος αγώνας, τη Δευτέρα 6/11 με την ομάδα ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ στο ομώνυμο γήπεδο της Παλλήνης.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Μαρτάκη 2, Παγίδα 6, Μήτση 8(2), Κουκουμέλη 2, Κοντογιωργάκη 20, Αραβανή 12(1), Μάγειρα 6, Κεχρή 2, Σπυρίδωνος 16(2), Σταυρακάκη 2, Χαλδαίου, Λάσκαρη 6.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.