Τιμητικό βραβείο στην Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βορείου Τομέα κ. Κεφαλογιάννη από το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη βράβευσε το Σωματείο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας Βόρειο/Ανατολικού Τομέα Υμηττού ( Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ) για την προσφορά της στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Το βραβείο παρέδωσε στην κα Κεφαλογιάννη  ο πρόεδρος  του Σωματείου κ. Ευάγγελος  Τσιγκρέλης εξαίροντας το έργο και την συστηματική και μεθοδική δουλειά της για να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και δυσκολία οι όποιες επιβάλλουν άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση. «Η Αντιπεριφερειάρχης κα Κεφαλογιάννη είναι πάντα εκεί για να ακούσει και να επιλύσει το κάθε πρόβλημά που προκύπτει» πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και εκπαίδευσης του Σωματείου  κ.Ευστάθιος Ανθόπουλος.

Η κα Κεφαλογιάννη αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τους εθελοντές του Σωματείου για την τιμητική βράβευσή ανέφερε «Αυτό το βραβείο έχει ιδιαίτερη αξία για μένα γιατί επισφραγίζει την εξαιρετική συνεργασία μας. Να σας εκφράσω τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εσάς που με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης δίνετε καθημερινά με όλες σας τις δυνάμεις  έναν αγώνα με μοναδικό στόχο  την προσφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία» και συνέχισε λέγοντας «Ως Περιφέρεια Αττικής είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα και σε αυτή την θητεία αντιμετωπίζοντας μαζί τις δυσκολίες και τις προκλήσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για το τέλος αντιπυρικής  περιόδου και την  πρόληψη ενόψει της χειμερινής, στο φυλάκιο του Σωματείου στον Υμηττό και έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων  η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη,  ο Δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών κος Ισίδωρος Μάδης, ο νέος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Ιωάννης Μυλωνάκης, ο διοικητής της ΣΔΑΜ Πλοίαρχος Π.Ν  κος Γ. Νούσιας, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος εθελοντών και πολιτών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.