Στην πρώτη θέση ο Γ.Σ.Α.Π. της βαθμολογίας

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, χωρίς συγκάτοικο στην βαθμολογία, το έπαθλο για την ομάδα Γυναικών του Συλλόγου μας, μετά την νίκη επί του μέχρι χθες αήττητου Ιωνικού. Είναι δεδομένο όμως ότι είναι δυσκολότερο να κρατηθείς στην κορυφή, από το να φτάσεις σε αυτήν. Οι αθλήτριές μας και οι προπονητές μας το γνωρίζουν πολύ καλά.

 Όταν είσαι στην θέση του οδηγού κρατάς γερά το τιμόνι.

Από κοντά και οι νεάνιδές μας, αήττητες για έξι αγωνιστικές, μόνο που αυτές έχουν δύο συγκάτοικους στην πρώτη θέση, το Παγκράτι και το Κορωπί. Δεν θα αργήσουν όμως να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ : 56-50 (20-12, 14-10, 11-12,11-16)

Διαιτητές: Τσουρή, Ρώτας

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που η ομάδα μας είχε ένα νευρικό ξεκίνημα, επέβαλλε τον ρυθμό της και με φοβερή άμυνα και ωραίες επιθέσεις τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 12 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός , όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε , αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει με διαφορά 6 πόντων. Τα κορίτσια μας, με το πάθος τους , δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να ελπίσει σε κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για αυτή την μεγάλη νίκη, την πέμπτη στην σειρά από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική είναι την Κυριακή 19/11 στις 17.00 στο γήπεδό μας ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ , όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αμύντα, με στόχο την διεύρυνση του σερί μας με μία ακόμη νίκη.

ΓΣΑΠ(Ρουμπελάκης ,Στρατής): Κεσσέ 14, Γρίσπου 2, Γιαμπάνη 10 (2), Καραχάλιου 9 (1), Σακουλάκη 11 (3), Τσιαδή 3, Βούλγαρη 3, Κυρκοπούλου 2, Σπυρίδωνος 2, Πολιτοπούλου, Κακοσούρη, Αραβανή.

Ιωνικός ΝΦ (Σκαλωμένος): Φουράκη Στ. 14, Καραβέλη 5 (1), Καραγιάννη 6, Καραβέλη Κ. 7 (1), Τσέρου 10, Λέρη, Καββαδά 8 (2), Ζίου.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΓΣΑΠ : 34 – 46  (8-6, 6-15, 5-16, 15-9)

Τη Δευτέρα 6/11, συναντήθηκαν οι ομάδες των «Αγίων» στο κλειστό γήπεδο Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Οι νεάνιδές μας συνεχίζουν να είναι αήττητες σε αυτό το πρωτάθλημα, παρά τις απουσίες βασικών αθλητριών λόγω τραυματισμών. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να κάνει το καλύτερο δυνατό αλλά η αντίσταση των αθλητριών μας, ήταν δυναμική και συνεχής. Κορίτσια, αν συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή προπόνηση, μπορείτε να στοχεύσετε την πρώτη θέση του ομίλου. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 13/11, στο γήπεδο Ζέτα Λαούδη στο Κοντόπευκο με την ομάδα ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Λάσκαρη Ρ , Αγριογιάννη 2, Μήτση, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 6, Μάγειρα, Κεχρή 2, Σπυρίδωνος 22(1), Σταυρακάκη 4, Χαλδαίου, Λάσκαρη Μ 10(1)A group of women in a line
Description automatically generated