“Οι πολίτες δεν έχουν καμιά σύγχυση” απαντά ο Γ. Μυλωνάκης στο Β. Ζορμπά

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν καμία σύγχυση – Απεναντίας έχουν μια νέα, υπεύθυνη δημοτική Αρχή

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Ζορμπά επικαλείται αόριστα δημοσιεύματα -που, μάλιστα, χρεώνει στον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή»- τα οποία δήθεν προκαλούν σύγχυση στην πόλη.

Πρώτον, να καθησυχάσουμε τον κ. Ζορμπά, ενημερώνοντάς τον ότι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν καμία σύγχυση. Αντιθέτως, από την 1η Ιανουαρίου 2024 επέλεξαν να έχουν μια νέα δημοτική Αρχή, που θα κινείται με πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση, μέσω επίσημων οδών και όχι με… διαρροή δημοσιευμάτων.

Δεύτερον, ο εκλεγμένος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση με τις διευθύνσεις και τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ενημερωθεί για το σύνολο των θεμάτων που εκκρεμούν στην πόλη.

Τρίτον, ο συντάκτης των επιστολών της παράταξης του κ. Ζορμπά οφείλει να είναι πιο ενημερωμένος όταν συντάσσει τα κείμενά του. Έτσι, θα αποφύγει «αστοχίες» όπως αυτή για τα δημοτικά τέλη. Να τον ενημερώσουμε ότι ύστερα από συνάντηση του νυν δημάρχου, του εκλεγμένου δημάρχου και των επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων, συμφωνήθηκε τα δημοτικά τέλη της νέας χρονιάς να περάσουν από την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου…

Τέταρτον και τελευταίο: Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής, οι πολίτες θα ενημερωθούν αναλυτικά για τις «συγχύσεις» και τις εκκρεμότητες στα πολλά ανοιχτά προβλήματα της πόλης, τα οποία η νυν δημοτική Αρχή κληροδοτεί στην επόμενη. Προβλήματα τα οποία θα επιλύσουμε με ιεράρχηση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, τιμώντας στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.