Γ. Μυλωνάκης: «Η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική»

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους, σεβόμαστε τις θεσμικές διαδικασίες

Σε συνάντηση-ενημέρωση για τα θέματα του Συνδέσμου παραβρέθηκε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ενημέρωση για θέματα που αφορούν στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού (ΣΠΑΥ) είχε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, στο πλαίσιο συνάντησης-ενημέρωσης που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος, στο δημαρχείο της πόλης, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, οι εκλεγμένοι δήμαρχοι Καισαριανής κ. Ηλίας Σταμέλος, Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος, Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, Δάφνης – Υμηττού κ. Νίκος Τσιλιφής, καθώς και εκπρόσωποι των εκλεγμένων δημάρχων Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα και Ζωγράφου κ. Τίνας Καφατσάκη.

Οι νέο-εκλεγέντες δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν πλήρη απολογισμό των δράσεων του ΣΠΑΥ το περασμένο διάστημα και να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες δράσεις της επόμενης περιόδου.

Μετά τη συνάντηση ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δήλωσε: «Είχαμε σήμερα από τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Συνδέσμου, για την οποία και τον ευχαριστούμε. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, για εμάς ο Υμηττός αποτελεί πολύτιμη περιβαλλοντική κληρονομιά, την οποία οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναβαθμίζουμε, ώστε να την κληροδοτήσουμε ακέραια στις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.