Ματς για γερά νεύρα το παιχνίδι της ομάδας Vintage της ΑΕΑΠ με την Αργυρούπολη

Ματς για γερά νεύρα και σίγουρα όχι για καρδιακούς ήταν το παιχνίδι της ομάδας Vintage της Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας χθες Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 με αντίπαλο την ομάδα της Αργυρούπολης.

Τελικά, η ΑΕΑΠ νίκησε στο τάι μπρεικ με 3-2 σετ σ’ ένα ματς που κράτησε σχεδόν δυόμιση ώρες. Η κατάκτηση του 1ου σετ για την ομάδα μας ήρθε μ’ ένα δυναμικό ξεκίνημά της με 25-18. Στο 2ο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τελικά η Αργυρούπολη ισοφάρισε στα σετ, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ΑΕΑΠ.

Κι ενώ όλα έδειχναν να οδηγούνται σε μία εύκολη νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής μετά την σχετικά εύκολη κατάκτηση του 3ου σετ με 25-14, η Αργυρούπολη ανέβασε σημαντικά την απόδοσή της και επικράτησε στο επόμενο 4ο – γκραν γκινιόλ σετ με 26-24, οδηγώντας, τελικά, το παιχνίδι στο τάι – μπρέικ. Εκεί, η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-1. Η Αργυρούπολη φαινόταν έτοιμη για τη μεγάλη της νίκη. Η ψυχή όμως των παικτών της ΑΕΑΠ δεν είχε μιλήσει ακόμα και, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της με επική ανατροπή έφτασε στο 16-14.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.