Γ. Μυλωνάκης: Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πολίτη για τα δημοτικά τέλη του 2024

.

Γ. Μυλωνάκης: Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα πρώτο δείγμα για το πώς θα διοικήσουμε τον Δήμο από 1ης Ιανουαρίου

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η παράταξή  μας «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», όπως είχε προαναγγείλει, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο εισήγηση για μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2024. Η πρότασή μας ήταν αποτέλεσμα της πολύωρης και γόνιμης συνεργασίας του επικεφαλής μας και εκλεγμένου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη με τα στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, η οποία απέφερε τον εξορθολογισμό των εξόδων της νέας χρονιάς.

Ο Γ. Μυλωνάκης, κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέθεσε το σκεπτικό της εισήγησης και τα δεδομένα που επιτρέπουν να μην υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης μας κατά το επόμενο έτος. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι οποιαδήποτε αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών κριθεί αναγκαία στο μέλλον, αυτή θα αποτυπώνει τη ριζική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την οποία οι πολίτες θα έχουν ήδη διαπιστώσει στην καθημερινότητά τους.

Αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης σχολίασε:

«Η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα πρώτο δείγμα για το πώς θα λειτουργήσουμε ως δημοτική αρχή από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβουμε επίσημα τα καθήκοντά μας. Με ξεκάθαρους στόχους, αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, μέθοδο και ορθολογικό σχεδιασμό, θα επιλύουμε ένα προς ένα τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2024, που θα επιδιώξουμε να ολοκληρωθεί άμεσα, προκειμένου ο Δήμος μας να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα τη νέα χρονιά».   

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.