1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού»

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής και το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας κατά το σχολικό έτος 2023-2024 συμμετέχουν ως εστία διάχυσης στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού».

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο του συγκροτήματος των ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: Πολλαπλή ή τεχνητή νοημοσύνη; Ευχαριστούμε θερμά τον συντονιστή της Περιφέρειας Αττικής κ. Άρη Λούβρη και όλους όσους την παρακολούθησαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Μυλωνάκη, τον πρώην Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλο, τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Λογοθέτη, κ. Διακογιάννη και κ. Τσόκα, τον Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σταμούλη, τον Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής κ. Χατζόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής κ. Βοζίκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δίνουμε ραντεβού τον Ιανουάριο του 2024 με τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στα εργαστήρια πληροφορικής του 1ου Ε.Κ. Β’ Αθήνας. Στη σημερινή εκδήλωση το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε ο Διευθυντής του κ. Μπαλάσκας Αθανάσιος, ενώ το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας το εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Τομέα κα Λιάχνη Άννα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.