Εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση στα άτομα με αναπηρία πραγματοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο Τοπικό Δίκτυο Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με τις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, «ΣΗμερινός ΜΑθητής – Αυριανός Ενεργός Πολίτης του Κόσμου (ΣΗ.ΜΑ.-Α.Ε.Π.).

Με αφορμή το πνεύμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που το 1992 ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σήμερα 08 Δεκεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Συγκροτήματος των ΕΠΑ.Λ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ευαισθητοποίησης του Δικτύου στην οποία συμμετείχαν 11 σχολεία και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ευχαριστούμε θερμά την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου για το μήνυμα που μας απέστειλε, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου «ΣΗΜΑ ΑΕΠ» κυρία Γεωργία Ρουμπέα, κυρία Τόνια Παπατριανταφύλλου, κυρία Ασπασία Παπαναστασίου, κύριο Αθανάσιο Μπαλάσκα, τον τ. Πρόεδρο της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δημήτρη Νικόλσκυ, τον κύριο Πάνο Κατσή και την κυρία Μαριάννα Χατζοπούλου Προϊσταμένη του 2ου ΚΕΔΑΣΥ Β’ Αθήνας, την κυρία Τσαλίκη Ευτυχία, εκπρόσωπο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, τον κύριο Τουρκοχωρίτη Κωνσταντίνο, αθλητή παραολυμπιακών αθλημάτων, τον κύριο Γιαλουράκη Νεκτάριο, προπονητή παραολυμπιακών αθλημάτων, την κυρία Λίβια Κανέλλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Φροντίδας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την κυρία Δάφνη Οικονόμου, φιλόλογο/συγγραφέα και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, την Διευθύντρια του 1ου ΕΚ Β’ Αθήνας κυρία Βαρβάρα Πετρίδου, την εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Αγίας Παρασκευής κυρία Αναστασία Σοφού και κυρίως όλους τους Διευθυντές, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες των 11 σχολείων που συμμετείχαν σήμερα στην εκδήλωση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.