Τρόφιμα στο Κοινωνικό Μαγειρείο πρόσφεραν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Αγίας Παρασκευής

Στο κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής προσφέραμε τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε για τον σκοπό αυτόν, σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023. Εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων, συνοδευόμενοι από τον υποδιευθυντή του σχολείου, κ. Ντάβο και την εκπαιδευτικό κα Παπαγεωργοπούλου, μετέφεραν και παρέδωσαν τα τρόφιμα. Έτσι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την κοινωνική δομή και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους που εκείνη τη στιγμή εργάζονταν, προετοιμάζοντας γεύματα. Η δράση συγκέντρωσης τροφίμων είχε συνολική διάρκεια δύο βδομάδες και έγινε με πρωτοβουλία των μαθητικών κοινοτήτων και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών. Προηγήθηκε επικοινωνία του Διευθυντή κ. Μπαλάσκα με τους υπευθύνους του κοινωνικού μαγειρείου, ώστε να πληροφορηθούμε τις ανάγκες τους σε τρόφιμα, δημιουργήθηκε σχετική αφίσα και έγινε ενημέρωση όλων των τμημάτων του σχολείου με ευθύνη του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, ενώ ενημερώθηκαν επίσης οι γονείς και κηδεμόνες. Αυτές τις ημέρες των γιορτών, η σχολική κοινότητα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς, σταθήκαμε κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, σε μια πράξη Εθελοντισμού, μια πράξη Αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Το Κοινωνικό Μαγειρείο, στην οδό Ρόδων 13, παρέχει καθημερινά σίτιση σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους, με κριτήρια τα οποία έχουν εκ των προτέρων οριστεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής -Κοινωνικό Μαγειρείο, Παντοπωλείο και Φαρμακείο- προσφέρουν πολύτιμο έργο, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.